Østerbø Fjellstove

Hjem

Sesong fra 11. juni til 19. september 2021

Grunnet den ekstraordinære situasjonen med COVID-19-viruset vil vi ha et litt redusert tilbud.

Vi anbefaler våre gjester å forhåndsreservere plass.

Vi følger myndighetene sine retningslinjer for smittevern.
Vi vil iverksette en rekke rutiner og tiltak blant ansatte og gjester for å minimere risikoen for spredning av eventuell smitte.

Østerbø Fjellstove (820 m.o.h.)ligger i Aurland kommune i Vestland fylke. Fjellstova ligger idyllisk til ved Aurdalsvatnet midt i den vakre Aurlandsdalen, like ved fylkesvei 50 Aurland – Hol. Dette er en av hovedveiene mellom Oslo og Bergen, og det er kort avstand til Nærøyfjorden verdsarvområde, Sognefjorden, Flåm med Flåmsbanen, Stegastein og Borgund stavkirke.

Beliggenheten midt i Aurlandsdalen byr på spennende naturopplevelser. En kan legge opp dagsturer etter form og lyst. Det kan være høyfjellsturer med vandring på breer, fiske i fjellvann, vandre på merkede/umerkede stier eller velge de gamle kløvstier.
Østerbø Fjellstove er utgangspunktet for fotturen fra Østerbø til Vassbygdi. Dette er siste dagsetappe av DNT`s 3 – dagers fottur gjennom Aurlandsdalen med start på Finse. Du kan velge å gå fra hytte til hytte eller bruke oss som base for dagsetapper.

Østerbø Fjellstove har røtter tilbake til 1600-tallet. I dag er det en moderne fjellstove med de fleste fasiliteter, hvor nytt og gammelt er i fin harmoni.
Vi har et variert overnattingstilbud fra hotellrom, hytter, leiligheter til fjellstoverom med DNT priser og camping. Egen kurs og konferanseavdeling.

Østerbø Fjellstove – stedet for glade fjellvandrere
Vi har hjemlig atmosfære – lange tradisjoner – gammel historie og spennende natur !